Nuorten kirpputori

Hei nuoret, nuorten ystävät ja arvoisat vanhemmat! Ruoholahden nuorisotalolla järjestetään nuorten kirpputori toukokuussa, lauantaina 23.05.2015.  Kaikki joiden nurkista löytyy ns. ylimääräistä, mutta hyväkuntoista tavaraa, niin kasatkaapa ne kokoon ja varaa pöytä meiltä niiden myymiseksi. Nuorille pöydän vuokraus on ilmaista! Eli luuri käteen ja varaa pöytä nyt! Jos emme saa kaikkia pöytiä menemään 11.05. mennessä niin aikuiset saavat vuokrata oman paikan, 5€/pöytä. Tämä tuotto käytetään nuorten hyväksi.

Tapahtuman kellon aika on 11-15.00. Myyjät voivat tulla paikalle jo klo. 10.00 laittamaan oman pöytänsä myynti kuntoon. Suositeltavaa on että olet hinnoitellut tavarat jo etukäteen.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Ruoholahden nuorisotalon ohjaajiin. Voit tulla käymään (messitytönkatu 4), soittaa numeroon 09 310 71708 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ruoholahden.nuorisotalo@hel.fi

Pöydän varaus on siis ILMAISTA nuorille! Tartu tilaisuuteen!

Jos et halua myyjäksi ryhtyä niin kannattaa tulla tekemään löytöjä! 🙂

Menossa on mukana myös sirkuskoulu Hurjaruuth!

Terkuin Ruoholahden poppoo!