Joulu lähestyy

Hurjaa vauhtia mennyt koko syksy, mutta paljon ollaan tehtykin. Vielä joulukuun aikana meillä olisi muutama spessumpi juttu tulossa.

Heti huomenna meillä on iltanuorten kanssa ETNY:n nuorisotalojen välinen pingisturnaus. Viime viikolla meidän nutalla pidettiin omien nuorten kanssa karsinnat ketkä pääsevät edustamaan Ruohista huomisessa kisassa. Vastustajat olkaa varuillanne😉

image

Lisäksi Ruoholahden alueen toimijat ovat yhdistäneet jälleen voimansa ja rakentaneet liikkuvan joulukalenterin. Meillä avataan luukku 10. Jossa nähdään yhteistyössä sirkuskoulu Hurjaruuthin ohjauksella omien nuorten esityksiä klo. 15.00. Kaikki vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat ja alueen muut asukkaat ovat tervetulleita katsomaan esityksiä sekä tutustumaan ( jos ei vielä ole tuttu) meidän nuorisotaloon.

Viimeisellä viikolla ennen joululomaa, eli perjantaina 18.12. pidetään perinteiset puurojuhlat lasten ja nuorten kanssa. Tarjolla riisipuuroa ja mantelin löytäjälle pieni yllätys. Lisäksi palkitsemme kisakeskiviikon voittajat sekä bilisliigan voittajat.

Hyvää viikkoa kaikille!