Ihana toukokuu-

Aurinko paistaa ja kesä lähenee. Nutalla vedetään viimosia viikkoja ennen kesätoiminnan alkua. Kerhot alkavat pikkuhiljaa lähenemään loppuaan ja siirretään toimintaa mahdollisimman paljon ulkoisalle nyt kun kelitkin sallii. Eilen meidän työntekijä Hanna jäi äitiyslomalle ja häntä tulee sijaistamaan ensi viikosta lähtien Herve.

Tämä viikko on ollut poikkeus iltanuorille sillä emme ole pystyneet pitämään taloa auki kuin keskiviikkona. Maanantaina olimme Lauttasaaren yhteiskoululla pitämässä kahdeksas-luokkalaisille RuBu tapahtumaa joka onnistui koko yksikön voimin. Torstai oli pyhäpäivä ja tänään, perjantaina, meillä oli syksyn suunnittelua. Onneksi ensi viikolla palataan vielä hetkeksi normaaliin arkeen ennenkuin kesä ottaa vallan.

Tulevia toukokuun tapahtumia:

  • Joka vuotinen Linnanmäen retki yhdessä varhaisnuorten kanssa ke 25.5. (lupalappuja voi tulla kyselemään nutalta).
  • Lauantaina 28.5. koko perheen tapahtuma, jossa lapset saavat esiintyä, pelata norsupalloa sekä nauttia laatuaikaa vanhempiensa kanssa. Lisätietoja osaan laittaa ensi viikolla lisää. 🙂

 

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!

-M-