Syysloman aukioloajat

Värikästä syksyä! Ruoholahden nuta on syyslomalla (17.-23.10) normaalisti auki (paitsi keskiviikkona). Eli varhaisnuorille ollaan auki ma,ti, to ja pe klo 14.00-16.30 ja iltanuorille ma ja to klo 17.30-21.00 ja perjantaina klo 17.30-22.45.

Maanantaina leivotaan torttuja sekä omenapiirakkaa (kiitos Ruoholahden Alepalle), tiistaina sdpl:n järjestön ohjaajat kokkaavat täällä lasten kanssa, keskiviikkona lähdetään retkelle Suomenlinnaan, torstaina meidän kanssa on Hurjaruuth ja torstai sirkus ja perjantaina pidetään vanha kunnon leffapäivä!

Keskiviikkona lähdemme siis Suomenlinnaan päiväreissulle klo 10.30 nuorisotalon edustalta ja palaamme viimeistään 16.00. takaisin. Lupalappuja on vielä jäljellä joten ehdit vielä tulla sellaisen nutalta hakemaan. Lupalappu on oltava täytettynä ja mukana viimeistään keskiviikkona ennen 10.30.

Oikein ihanaa syyslomaa kaikille, ja te jotka ette ole lähteneet reissuun ni talolla ootellaan! 😊