Kuulumiset

Halloween discon ohjaajat + Maiju kuvan ottajaOli muuten upeita asuja!

Halloween disco oli onnistunut ja karmivan hauska!

Musiikin ja tanssin lisäksi meillä oli pukukilpailu, tuolileikkejä, arvontaa sekä kaikkien suosima limbo! Herkkuja ja myrkkyboolia tarjoiltiin lapsille. Kiitos kaikille osallistujille sekä työntekijöille! Toivottavasti ensi vuona on yhtä hulvatonta.

Iltanuorille järjestimme Halloween teemaisen illan kauhuleffojen merkeissä. Tarjolla oli poppareita sekä säikyttelyhetkiä. Muahhahhah!

Nyt on siis talvi saapunut ja itse toivon lumen pysyvän. Jos pakkasetkin pysyy niin kuka tietää josko pääsisimme luistelemaan jo ensi kuussa. Pulkkamäkeen voimme lähteä vaikka samantien! Lisäksi meillä on erilaisia pajoja tulossa seuraavien kuukausien aika joulu mielessä pitäen. Keskiviikkona alkaa askartelupaja yhdessä Kipinän työntekijöiden kanssa ja heiltä löytyy ammattitaitoa sekä ideoita. Tänään siis klo 14.30. täällä meillä starttaa siis paperimassapaja. Kaikki innostuneet tervetuloa! Paja jatkuu ensi viikon maanantaina. Lisäksi tulossa alueen joulukalenterin luukun tekoa sekä esillepanoa, kynttilä- sekä korttipajoja ja päättäjäiset ovat joulukuussa lauantaina 10.12. joita kutsumme puurojuhliksi. Talo kuitenkin pysyy normaalissa toiminnassa aina 22.12. asti.

Pysykää kuulolla ja oikein ihanaa talven alkua.