Nutan kuulumiset

Kevät pyörii vauhdilla eteenpäin ja nutalla tapahtuu kevään aikana vaikka mitä.

Viime viikon perjantaina nutalla pidettiin “Ruohis goes Ibiza” partyt, jossa päästiin kesäfiiliksiin musiikilla, rekvisiiteilla, boolilla sekä herkullisilla lihavartailla ja muilla naposteluilla. Haluaisin kiittää kaikkia, jotka auttoivat bileiden järjestämisessä, sekä niitä jotka sen mahdollistivat. Iso kiitos myös meidän vertsuille ketkä pitivät yllä huikeaa fiilistä ja jaksoivat panostaa iltaan. Näitä lisää!

Huomenna meillä järjestetään biliskarsinnat iltanuorille, joista kaksi parasta pääsee edustamaan eteläisen nuorisotyöyksikön talojen välisissä kisoissa. Talojen väliset kisat pidetään Ritzissä. Tervetuloa pelaamaan.

Lauantaina 22.4. menemme SuperParkiin, johon pääsee mukaan 16 ensimmäistä yhdessä vertaisohjaajien Roopen, Aleksin ja Ekin sekä nuoriso-ohjaajan Marikan kanssa. Vaadimme jäsenkorttia osallistujilta. Lisätietoja voi kysellä Ruoholahden nuorisotalolta.

Kevään aikana on tulossa myös lisää teemapäiviä joista ilmoitamme talolla sekä täällä. Myös varhisten leffalauantait ovat kerran kuussa ja toukokuun aikana järjestetään päätös bileet sekä yölanit. Pysy siis taajuuksilla.