Muutoksia aukioloaikoihin

Ihanaa pääsiäistä kaikille.

Täällä on kevättä rinnassa ja varhaisnuorten kävijämäärät sen kuin suurenee. Uutena ryhmänä meillä aloitti tällä viikolla Kiskatytöt, jotka käyvät kaksi kertaa viikossa pitämässä kiskatoimintaa yllä.. Ryhmään kuuluu kuusi 5. luokkalaista tyttöä jotka ovat erittäin innostuneita ja motivoituneita työtehtävistään. Kaksi ensimmäistä aloittivat toiminnan maanantaina ja voin kertoa että mallikkaasti hoidettu!

Pieneksi ongelmaksi ovat muodostuneet puhelimella pelaaminen. Talo tarjoaa paljon aktiivista toimintaa, mutta monet kaivavat puhelimen esiin jo ennen taloon sisään astumista ja pelaavat pitkiä aikoja sohvan pohjalla. Emme voi ottaa nuorilta puhelimia pois mutta toivomme että ne pidettäisiin taskussa tai laukussa. Torstaisin meillä vietetään sähkötöntä päivää, mikä tarkoittaa ettei pelikonsoleilla eikä puhelimilla saa pelata. Silloin talolla on vähäisempi kävijäkunta. Täällä on joka torstai kuitenkin tarjolla bilisliigaa, jota talon vertaisohjaajat vetävät, lautapelikerho sekä askartelua. Useimmiten innokkaat pääsevät myös leipomaan.

Täällä on joka päivä tarjolla erilaisia aktiviteetteja, pingistä, bilistä, askartelua, musiikin kuuntelua, rumpujen/ukulelen/akustisen kitaran soittoa, twister, just dance, polttopalloa, moniuolisesti tekemistä joka lähtöön. Tai jos ei vielä ole niin ehdota jotta voimme sen toteuttaa. Hittileikiksi on muodostunut piilosleikki ja mitä keväämmäksi mennään, sitä enemmän voimme leikkiä ulkosalla.

Kuitenkin kevään aikana on päiviä jolloin emme valitettavasti pysty taloa pitämään auki.

Tässä poikkeuspäivät:

Pääsiäisenä pe 14.- ma 17.4. talo SULJETTU

Ma 24.4. iltanuorilta talo SULJETTU

Vappupäivänä 1.5. talo SULJETTU

Pe 5.5. Suunnittelu päivä, talo SULJETTU iltanuorilta

Ma 8.5. Yksikön kehittämispäivä, talo SULJETTU

Ma 22.5. Linnanmäen retki varhaisnuorille, talo SULJETTU

Pe 26.5. talo SULJETTU

Ke 31.5. – pe 2.6. talo SULJETTU

Maanantaina 5.6. alkaa kesätoiminnan aukioloajat.

 

Oikein aurinkoista kevään jatkoa kaikille lukijoille, toivoo koko Ruohiksen poppoo!