SummerJam2017 kesätyöntekijän silmin

Kesäkuussa alkanut kesätyö Ruoholahden nuorisotalolla on nyt viimeistä viikkoa vaille valmis. Kuukausi täällä on kulunut kuin silmän räpäyksessä, mutta niinhän se on, että hyvässä ja hauskassa seurassa aika kuluu nopeammin. Tämän kesätyön myötä olen saanut paljon kokemusta erilaisten työtehtävien myötä. Erityisesti olen nauttinut siitä, kun kauniina kesäpäivinä nuorisotalon toiminta keskittyy ulos, mutta hieman harmaampina päivinä sisätilat ovat avoinna ja tekemistä täynnä, jopa hiljaisimpinakin päivinä.

Viikkoihin nuorisotalolla sisältyi muun puuhailun lisäksi leivontaa nuorten kanssa maanantaisin. Kaikkien onneksi leivonnaiset onnistuivat joka kerta todella hyvin. Viikonpäiviin sisältyi myös bingoa ja tietovisoja, joista nuoret saivat kerättyä itselleen pisteitä. Eniten pisteitä kerännyt nuori palkittiin jokaisen viikon lopussa. Koko kuukauden lopussa palkitaan vielä kesän bingo- ja tietovisa mestari, joka selviää tämän viikon loppuun mennessä.

Tulen muistamaan tämän kesätyöpaikan aivan mahtavana kokemuksena ja todella positiivisin muistoin. Oli ihana saada jakaa tämä kesäkuu monen ihanan ihmisen seurassa. Toivotan vielä kaikille aurinkoista ja rentoa heinäkuuta!

– Kesätyöntekijä Sara

Kuvassa leivontaa nuorten kanssa 😛