Syksyn teemalauantait

Hei kaikki.

Eteläisen nuorisotyöyksikön (Ruoholahti, Lauttasaari ja Punavuori) teemalauantai -idea syntyi ruuti-budjetin tuottaman ideoinnin tuloksena. Nuoret toivoivat nuorisotaloille lisää aukioloaikoja lauantaisin, joten tuloksena syntyi teemalauantait. Meillä Ruohiksen nutalla vertaisohjaajat (vertsut) suunnittelevat ja toteuttavat suurimman osan teemalauantaista, joten luvassa on varmasti nuorilta nuorille toimintaa.

Ensimmäisenä kertana nuoret pääsevät SUP -lautailemaan Töölönlahden rannalle. Osallistuminen on maksutonta sillä nuta maksaa RUUTI budjetin rahastosta tämän retken. Mukaan tarvitset kuitenkin lupalapun jonka saat nuorisotalolta ja lisäksi vaihtovaatteet. Just in case.

Voit käydä etukäteen tutustumassa sup-lautailuun täältä.

 

Seuraava teemalauantai pidetään 14.10. jolloin tarjolla 24h yölanit! Waaaaat?!? Tapahtuma pidetään meillä nutalla ja täältä saat tulla hakemaan lupalapun. Osallistuminen maksaa 2€ per henkilö, mutta luvassa paljon turnauksia ja loistavia palkintoja. VINKVINK 😉

Tapahtuma on tarkoitettu 9-17 -vuotiaille. Ala-aste ikäisille tapahtuma on klo 12-21 välisen ajan ja 13 -vuotiaista (7lk.—>) tapahtuma alkaa lauantaina klo 12.00 – ja päättyy sunnuntaina klo 12.00.

Ilmoittautua voi 13.10. asti.

 

Ei muuta kuin kipinkapin hakemaan lupalappuja nutalta! Nähdään. 🙂

PS. Muista teemoista lisää myöhemmin.