Joulun aukioloajat

HO HO HO ja hyvää joulua!

Aika taitaa juosta kun ollaan jälleen joulussa. Mihin se vuosi meni? Varmaan monella samanlainen olo. Ollaan me paljon tehty lasten ja nuorten, yhteistyökumppaneiden, koulujen ja monen muun tahon kanssa. Järjestetty erilaisia tapahtumia ja pidetty kaiken kokoisia ja näköisiä kokoontumisia.

Meidän talolla yksi isoimmista asioista tänä vuonna on ollut vertaisohjaajat. He ovat ohjanneet nuoremmille kerhoja, vetänyt bilisliigaa, osallistunut tapahtumiin, pitänyt vaalikahvilaa, suunnitellut ja järjestänyt lauantaille retkiä erilaisin teemoin ja pitäneet syksyn ajan varhaisnuorille sunnuntai-iltapäiviä auki. Iso KIITOS teille! Ootte huippuja!

Aikataulut pysyvät normaalina keskiviikkoon 20.12.2017 asti. Torstai 21.12. olemme suljettuna ja aukaisemme ovet seuraavan kerran tiistaina 02.01.2018. Ja koko viikon ajan, perjantaihin 05.01. asti olemme auki varhaisnuorille klo 11.00-15.00 ja iltanuorille klo 11-18.00.

Oikein lämmintä joulua ja erinomaista uutta vuotta 2018!