Valintojen stoori talollamme

Maaliskuussa starttaavat tuttuun tapaan Valintojen stoorit ympäri Helsinkiä, myös Ruoholahden nuorisotalolla. Tämä myös aiheuttaa epäsäännöllisyyksiä meidän aukioloajoissa viikoilla 10 ja 11. Olemme auki viikolla 10 auki vain maanantaina normaalisti muuten, mutta iltanuorten aikaan auki klo 20 asti. Viikolla 11 auki vain perjantaina ja lauantaina normaalisti.

“Valintojen stoori -menetelmä on päihdekasvatus, tunne,- ja turvataitomenetelmä 6.-luokkalaisille. Menetelmän on kehittänyt Klaari Helsinki sekä Valintojen stoorin työryhmä, johon kuuluvat Espoon nuorisotoimi, Vantaan ehkäisevä päihdetyö ja Väestöliitto. Lisäksi kehittämisessä on ollut mukana mm. Narrin näyttämö, Narrin nuoret, Glorian kulttuuriareena, nuoriso-ohjaajia ja koulukuraattoreita sekä 6.-luokkalaisia että yläkoululaisia. Järjestöyhteistyötä on tehty laajasti ja ajatuksena on ollut tuoda hyviksi todettuja ja arvioituja järjestöjen tuottamia materiaaleja myös Valintojen stoori -menetelmän kautta kouluihin.”

 

Lue lisää valintojen stoorista ja Klaarin ehkäisevästä päihdetoiminnasta:

http://klaari.munstadi.fi/

 

Terveisin,

Niko, Tepa, Suvi ja Maria