Nuorilta Nuorille

Nuorisotalolla alkoi vertaisohjaajien toiminta vuoden vaihteen jälkeen ja nuoret ovat ohjaajien apuna viikottain.

Vertsu-toiminta on hauska ja opettavainen toiminta, jossa saa uusia kavereita, oppii ohjaamaan lapsia, järjestämään erilaista toimintaa talolla sekä saa hyödyllistä työkokemusta.

Ryhmä koostuu iltanuorista, 15 -vuotiaista tällä hetkellä, ja he toimivat apuohjaajina varhaisnuorten aikaan. Työtehtävinä ovat mm. kerhojen ohjaus, pelien pelailu tai muunlainen tekeminen yhdessä nuorten kanssa.

Nuori saa vertaisohjauksesta vuoden päätteeksi työtodistuksen, sekä ohjauskerroilta kerätyn rahan avuin toteuttama opintomatkan yhdessä vastaavien ohjaajien kanssa.

Jos kiinnostuit vertsu toiminnasta niin ole yhteydessä meidän talon nuoriso-ohjaajiin. Kerromme mielellämme lisää! Tai tule tapaamaan nykyisiä vertsuohjaajia rohkeasti paikan päälle. He kertovat varmasti mielellään lisää toiminnasta.

Nuorilta Nuorille päävalikon alta löydät vertaisohjaajien omia kertomuksia ohjaustilanteista ja muista ajatuksista. Jokainen pääsee vuorollaan kirjoittamaan omasta päivästä ja mitä on mahdollisesti oppinut tai huomioinut päivän aikana.