Joulukuussa tapahtuu!

Joulukuu on nuorisotalolla yhtä juhlaa, sillä vietämme nuorisotalolla kävijöidemme kanssa pikkujouluja 14.12. lauantaina, jolloin katselemme jouluaiheisia elokuvia, syömme puuroa ja vietämme aikaa yhdessä puuhastellen kaikkea mukavaa. Pikkujoulujen aikaa nuorisotalo on auki varhaisnuorille klo 16-20 ja iltanuorille 16-22.45. Pikkujoululauantai on myös vuoden viimeinen aukiololauantai.

Ruoholahden nuorisotalon kauan odotettuja 20-vuotis syntymäpäiviä juhlistamme puolestaan 18.12. Jolloin vanhat ja uudet kävijät, sekä kaikki alueen asukkaat ovat tervetulleita tutustumaan Ruoholahden nuorisotalon toimintaan, tapaamaan ohjaajia ja vaikkapa muistelemaan omaa nuoruuttaan talolla. Syntymäpäivien ohjelma ja aikataulu päivittyy nuorisotalon sosiaalisiin medioihin, joista löytyy muutakin ajankohtaista tietoa talon toiminnoista.

Nuorisotalon väki jää hyvin ansaitulle joululomalle 20.12, jolloin nuorisotalo on viimeisen kerran auki ennen vuotta 2020. Seuraavan vuoden puolella ovet avautuvat jälleen 8.1.

Nuorisotalon ohjaajat Maria, Niko, Tepa ja Tuomas toivottavat kaikille alueen asukkaille ja nuorisotalon kävijöille mukavaa joulunaikaa, sekä onnellista uuttavuotta ja toivottaa kävijät tervetulleeksi jälleen kevätkaudelle.